Menyang kontèn

gipih

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gipih Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦥꦶꦃ (pih)

  1. br gupuh.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gipih, makna gipih, definisi gipih, tegese gipih, tegesipun gipih

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.