giri lusi janma tan kêna ingina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

giri lusi janma tan kêna ingina Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦫꦶ (ri)ꦭꦸ (lu)ꦱꦶ (si) (ja)ꦤ꧀ (n) (ma) (ta)ꦤ꧀ (n)ꦏꦼ ()
Lingga: (giri)

  1. pr sênadyan katone asor ora kêna diina;









Kata kunci/keywords: arti giri lusi janma tan kêna ingina, makna giri lusi janma tan kêna ingina, definisi giri lusi janma tan kêna ingina, tegese giri lusi janma tan kêna ingina, tegesipun giri lusi janma tan kêna ingina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org