Menyang kontèn

giri lusi janma tan kêna ingina

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

giri lusi janma tan kena ingina Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦫꦶ (ri)ꦭꦸ (lu)ꦱꦶ (si)ꦗꦤ꧀ (jan) (ma)ꦠꦤ꧀ (tan)ꦏꦼ () (na)ꦲꦶ (i)ꦔꦶꦤ꧀ (ngin) (na)

  1. pr senadyan katoné asor ora kena diina;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti giri lusi janma tan kêna ingina, makna giri lusi janma tan kêna ingina, definisi giri lusi janma tan kêna ingina, tegese giri lusi janma tan kêna ingina, tegesipun giri lusi janma tan kêna ingina

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.