githês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka githes)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

githês Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦛꦼ (thê)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

Kacocogna karo êngg gitês.








Kata kunci/keywords: arti githês, makna githês, definisi githês, tegese githês, tegesipun githês
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org