githir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

githir Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦛꦶ (thi) (r)

krama/ngoko

  1. êngg intar, lumayu rikat.









Kata kunci/keywords: arti githir, makna githir, definisi githir, tegese githir, tegesipun githir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org