glundhung-sêmprong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

glundhung-sêmprong krama/ngoko

  1. (wong wadon) laki tanpa nggawa gawan;
  2. masrahake apa-apa tanpa nganggo wuwuhan.








Kata kunci/keywords: arti glundhung-sêmprong, makna glundhung-sêmprong, definisi glundhung-sêmprong, tegese glundhung-sêmprong, tegesipun glundhung-sêmprong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org