gogol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gogol êngg krama/ngoko

  1. digarap tmr. sawah utawa têgal;
  2. wong ing desa kang mbayar pajêg kêpala dadi wênang ndarbèni sawah (kuli kêncêng);








Kata kunci/keywords: arti gogol, makna gogol, definisi gogol, tegese gogol, tegesipun gogol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.