goh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

goh Aksara Jawa: ꦒꦺꦴꦃ

  1. (Snk) (Kw) ak sapi;









Kata kunci/keywords: arti goh, makna goh, definisi goh, tegese goh, tegesipun goh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org