Menyang kontèn

gondhelan poncoding tapih

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gondhélan poncoding tapih Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦤ꧀ꦝꦺ (ndhé)ꦭ꧀ꦭ (lla)ꦤ꧀ꦥꦺꦴ (n po)ꦚ꧀ꦕꦺꦴ (nco)ꦢ꧀ꦢꦶꦁ (dding)

  1. pr wong lanang sing tutburi sing wadon







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gondhelan poncoding tapih, makna gondhelan poncoding tapih, definisi gondhelan poncoding tapih, tegese gondhelan poncoding tapih, tegesipun gondhelan poncoding tapih

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.