gosana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gosana Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go) (sa) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak undhang, pawarta.









Kata kunci/keywords: arti gosana, makna gosana, definisi gosana, tegese gosana, tegesipun gosana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org