gotra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gotra Aksara Jawa: ꦒꦺꦴꦠ꧀ꦫ

  1. (Snk) (Kw) sanak sêdulur, brayat.









Kata kunci/keywords: arti gotra, makna gotra, definisi gotra, tegese gotra, tegesipun gotraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org