grêha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

grêha (Snk) (Kw)

  1. omah;
  2. somah, bojo.








Kata kunci/keywords: arti grêha, makna grêha, definisi grêha, tegese grêha, tegesipun grêha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.