graja

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

graja Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra) (ja)

  1. (Snk) (Kw) (utawa grahaja) sêdulur.








Kata kunci/keywords: arti graja, makna graja, definisi graja, tegese graja, tegesipun graja

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.