grinda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

grinda Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦶꦤ꧀ꦢ

krama/ngoko









Kata kunci/keywords: arti grinda, makna grinda, definisi grinda, tegese grinda, tegesipun grindaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org