guna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

guna (Snk)

  1. (Kw) watak, kaluwihan, kapintêran;
  2. krama/ngoko panggawe, krenah, paeka;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko guna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gina

krama
Krama guna
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

paedah;








Kata kunci/keywords: arti guna, makna guna, definisi guna, tegese guna, tegesipun guna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.