gurna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gurna Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (r) (na)

  1. (Snk) (Kw) umyung, rame bangêt.









Kata kunci/keywords: arti gurna, makna gurna, definisi gurna, tegese gurna, tegesipun gurna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.