hara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

hara Aksara Jawa: (ha) (ra)
Lingga: krama/ngoko

  1. sabawa ngêlokake.









Kata kunci/keywords: arti hara, makna hara, definisi hara, tegese hara, tegesipun hara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.