haruhara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

haruhara Aksara Jawa: (ha)ꦫꦸ (ru) (ha) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) bingung, gègèr
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti haruhara, makna haruhara, definisi haruhara, tegese haruhara, tegesipun haruhara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.