huti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

huti Aksara Jawa: ꦲꦸꦠꦶ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak kurban, sajèn;









Kata kunci/keywords: arti huti, makna huti, definisi huti, tegese huti, tegesipun hutiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org