ikanang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ikanang Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ka) (na) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) ak ika, kae (dianggo ing sangarêping têmbung).









Kata kunci/keywords: arti ikanang, makna ikanang, definisi ikanang, tegese ikanang, tegesipun ikanang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org