ikram

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ikram Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦏ꧀ (k) (ra)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) nindakake cukur, ora nganggo trumpah lsp. (anggêr-anggêre wong munggah kaji).









Kata kunci/keywords: arti ikram, makna ikram, definisi ikram, tegese ikram, tegesipun ikram
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.