insa'allah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

insa'allah Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n) (sa) (A)ꦭ꧀ (l) (la) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) yèn Gusti Allah marêngake.









Kata kunci/keywords: arti insa'allah, makna insa'allah, definisi insa'allah, tegese insa'allah, tegesipun insa'allah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org