inuman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

inuman Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤꦸ (nu) (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (inum)

  1. êngg ombèn-ombèn sing mêndêmi
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti inuman, makna inuman, definisi inuman, tegese inuman, tegesipun inuman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.