iswara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

iswara Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦱ꧀ (s) (wa) (ra)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak ratu, bêndara.









Kata kunci/keywords: arti iswara, makna iswara, definisi iswara, tegese iswara, tegesipun iswara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org