jênggala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jênggala Aksara Jawa: ꦗꦼ () (ng) (ga) (la)

Kacocogna karo (Kw) janggala.








Kata kunci/keywords: arti jênggala, makna jênggala, definisi jênggala, tegese jênggala, tegesipun jênggala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.