jêni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jêni Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦤꦶ (ni)

krama/ngoko

  1. (Wl) gudhang wadhah gêgaman ing bètèng.









Kata kunci/keywords: arti jêni, makna jêni, definisi jêni, tegese jêni, tegesipun jêni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org