jagat-pramudita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jagat-pramudita Aksara Jawa: (ja) (ga)ꦠ꧀ (t)ꦥ꧀ (p) (ra)ꦩꦸ (mu)ꦢꦶ (di) (ta)

  1. (Kw) kabungahaning jagat.









Kata kunci/keywords: arti jagat-pramudita, makna jagat-pramudita, definisi jagat-pramudita, tegese jagat-pramudita, tegesipun jagat-pramudita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org