jagat-raya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jagat-raya Aksara Jawa: (ja) (ga)ꦠ꧀ (t) (ra) (ya)

  1. (Snk) (Kw) jagat têtêlu (Swarga, donya, naraka).









Kata kunci/keywords: arti jagat-raya, makna jagat-raya, definisi jagat-raya, tegese jagat-raya, tegesipun jagat-raya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org