jahning

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jahning Aksara Jawa: (ja) (h)ꦤꦶ (ni) (ng)

  1. (Kw) ak jahnawi.









Kata kunci/keywords: arti jahning, makna jahning, definisi jahning, tegese jahning, tegesipun jahning
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org