jalidra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jalidra Aksara Jawa: (ja)ꦭꦶ (li)ꦢ꧀ (d) (ra)

  1. (Snk) (Kw) wong asor.









Kata kunci/keywords: arti jalidra, makna jalidra, definisi jalidra, tegese jalidra, tegesipun jalidra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org