jambat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jambat Aksara Jawa: (ja)ꦩ꧀ (m) (ba)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) ak nglantur.









Kata kunci/keywords: arti jambat, makna jambat, definisi jambat, tegese jambat, tegesipun jambat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org