jamu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

jamu Aksara Jawa: ꦗꦩꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jamu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

loloh ki tamba sing panganggone sarana dipangan utawa diombe









Kata kunci/keywords: arti jamu, makna jamu, definisi jamu, tegese jamu, tegesipun jamu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org