jamu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jamu Aksara Jawa: (ja)ꦩꦸ (mu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jamu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

loloh ki tamba sing panganggone sarana dipangan utawa diombe









Kata kunci/keywords: arti jamu, makna jamu, definisi jamu, tegese jamu, tegesipun jamu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.