janu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

janu Aksara Jawa: (ja)ꦤꦸ (nu)

  1. (Snk) (Kw) panah, gêndhewa.









Kata kunci/keywords: arti janu, makna janu, definisi janu, tegese janu, tegesipun janu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org