jathadhara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jathadhara Aksara Jawa: (ja) (tha) (dha) (ra)

  1. (Snk) (Kw) (arambut gimbal) mêrtapa, matiraga.









Kata kunci/keywords: arti jathadhara, makna jathadhara, definisi jathadhara, tegese jathadhara, tegesipun jathadhara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org