jaya-wijayanti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jaya-wijayanti Aksara Jawa: (ja) (ya)ꦮꦶ (wi) (ja) (ya)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)

  1. (Kw) aji sing njalari mêsthi mênang.









Kata kunci/keywords: arti jaya-wijayanti, makna jaya-wijayanti, definisi jaya-wijayanti, tegese jaya-wijayanti, tegesipun jaya-wijayanti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.