jimakir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jimakir Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji) (ma)ꦏꦶ (ki) (r)

krama/ngoko

  1. (Ar) araning taun kang kawolu ing windu.









Kata kunci/keywords: arti jimakir, makna jimakir, definisi jimakir, tegese jimakir, tegesipun jimakir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.