jingga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jingga

  1. (utawa jingga-loka) krama/ngoko: abang tuwa;
  2. êngg sêmbagi rupane abang







Kata kunci/keywords: arti jingga, makna jingga, definisi jingga, tegese jingga, tegesipun jingga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.