jingga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jingga

  1. (utawa jingga-loka) krama/ngoko: abang tuwa;
  2. êngg sêmbagi rupane abang








Kata kunci/keywords: arti jingga, makna jingga, definisi jingga, tegese jingga, tegesipun jinggaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jingga&oldid=50343"