joane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

joane Aksara Jawa: ꦗꦺꦴ (jo) (ha)ꦤꦺ (ne)

  1. êngg pc wc ijoane (têgêse, jarwane).








Kata kunci/keywords: arti joane, makna joane, definisi joane, tegese joane, tegesipun joane

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.