jubriya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jubriya Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦧ꧀ (b)ꦫꦶ (ri) (ya)

krama/ngoko

  1. (Ar) umuk, kibir
Kacocogna karo ujubriya.








Kata kunci/keywords: arti jubriya, makna jubriya, definisi jubriya, tegese jubriya, tegesipun jubriya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org