jumantara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jumantara Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (ma)ꦤ꧀ (n) (ta) (ra)

  1. (Kw) langit, awang-awang;









Kata kunci/keywords: arti jumantara, makna jumantara, definisi jumantara, tegese jumantara, tegesipun jumantara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org