juru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

juru Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦫꦸ (ru)

krama/ngoko

  1. wong sing nindakake pakaryan, tukang;









Kata kunci/keywords: arti juru, makna juru, definisi juru, tegese juru, tegesipun juru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.