juwata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

juwata Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (wa) (ta)

  1. (Kw) dewa
Kacocogna karo jawata.








Kata kunci/keywords: arti juwata, makna juwata, definisi juwata, tegese juwata, tegesipun juwata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org