jyotisa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jyotisa Aksara Jawa: ꦗ꧀ (j)ꦪꦺꦴ (yo)ꦠꦶ (ti) (sa)

  1. (Snk) (Kw) ak ngèlmu palintangan.









Kata kunci/keywords: arti jyotisa, makna jyotisa, definisi jyotisa, tegese jyotisa, tegesipun jyotisa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org