kèsêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kèsêr Aksara Jawa: ꦏꦺꦱꦼꦂ
Lingga:

  1. ki ak kêplayu
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kèsêr, makna kèsêr, definisi kèsêr, tegese kèsêr, tegesipun kèsêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org