kêbranang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêbranang
Lingga: (branang)

  1. kêbrongot;
  2. ent kêbrangas (sanalika nêpsu).








Kata kunci/keywords: arti kêbranang, makna kêbranang, definisi kêbranang, tegese kêbranang, tegesipun kêbranang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.