kêcap-kêcap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kêcap-kêcap Aksara Jawa: ꦏꦼ () (ca)ꦥ꧀ (p)ꦏꦼ () (ca)ꦥ꧀ (p)
Lingga: (kêcap)

  1. obah-obah lan nywara (tmr. mangan)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêcap-kêcap, makna kêcap-kêcap, definisi kêcap-kêcap, tegese kêcap-kêcap, tegesipun kêcap-kêcap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.