kêlêbon cina gundhulan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kêlêbon cina gundhulan Aksara Jawa: ꦏꦼꦊꦧꦺꦴꦤ꧀ꦕꦶꦤꦒꦸꦤ꧀ꦝꦸꦭꦤ꧀
Lingga: (cina)

  1. pr kêna ing apus








Kata kunci/keywords: arti kêlêbon cina gundhulan, makna kêlêbon cina gundhulan, definisi kêlêbon cina gundhulan, tegese kêlêbon cina gundhulan, tegesipun kêlêbon cina gundhulan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org