kêpèpèd

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêpèpèd Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦥꦺ ()ꦥꦺ ()ꦢ꧀ (d)
Lingga: krama/ngoko

  1. kêdhêsêk nganti mèpèd bangêt (uga ent)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti kêpèpèd, makna kêpèpèd, definisi kêpèpèd, tegese kêpèpèd, tegesipun kêpèpèd
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.