kêtliring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kêtliring Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦠ꧀ (t)ꦭꦶ (li)ꦫꦶ (ri) (ng)
Lingga:

  1. êngg ak kêsliring.









Kata kunci/keywords: arti kêtliring, makna kêtliring, definisi kêtliring, tegese kêtliring, tegesipun kêtliring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org