Menyang kontèn

kalah

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kalah

ngoko
Krama kalah
Ngoko kalah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diperangi lsp. nganti kalah;
  2. isih diungkuli kaanané, upama
    kalah becik;
  3. pc pikalah (kèhé enggoné kalah main lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kalah, makna kalah, definisi kalah, tegese kalah, tegesipun kalah

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.