kalah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kalah

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kalah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dipêrangi lsp. nganti kalah;
  2. isih diungkuli kaanane, upama kalah bêcik;
  3. pc pikalah (kèhe ênggone kalah main lsp);








Kata kunci/keywords: arti kalah, makna kalah, definisi kalah, tegese kalah, tegesipun kalah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.