kalih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kalih

krama
Krama kalih
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. loro;
  2. pc karo, lan.







Kata kunci/keywords: arti kalih, makna kalih, definisi kalih, tegese kalih, tegesipun kalih

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.